Корисні статті та новини
Полезные материалы нашего кабинета

Як зберегти сімейні стосунки? Правила міцної сім'ї

Випадків у житті не буває. Деякі знайомства переростають у щось більше, ніж просто симпатія та спілкування. Закохані готові прожити разом все життя, разом долати всі тягарі та поневіряння.

Розставання. Як чинити, якщо тобі покинули?

Звісно, не всі люди ідеальні. У тому числі хлопці. Вони можуть присягатися у вічному коханні, роздавати праворуч і ліворуч обіцянки. А потім або просто зникають, або, що гірше - пропонують «залишитися просто друзями»

Про що говорить організм, якщо у вас завжди поганий настрій зранку

Деякі люди вранці перебувають у похмурому настрої, що лякають самі себе. Цьому є щонайменше 5 пояснень – можливо, ви знайдете серед них свій варіант, а ми дамо Вам кілька рекомендацій.

Краніосакральна остеопатія при головному болю

Ефективним способом лікування головного болю є краніосакральна остеопатія, яка полягає у відновленні фізіологічного функціонування організму за допомогою вирівнювання крижової області.

Біль у спині. До якого лікаря потрібно звернутися?

Біль в спині-один з найпопулярніших симптомів, з яким стикається протягом життя кожна людина. При цьому больові відчуття можуть виникати несподівано або бути постійними.

Осіння депресія: 6 головних порад як не захандрити в золоту пору

Закінчення літа для багатьох стає причиною не тільки поганого настрою, а іноді і депресії. Сьогодні ми розповімо вам як не захандрити восени.

Як пережити кризу сімейних відносин: поради психолога

Люди чомусь бояться криз, а даремно. Будь перелом є поштовхом для зростання і розвитку, він дає людям нові відчуття, емоції, що саме по собі корисно для відносин, яким час від часу потрібне оновлення, корекція.

Чому мануальна терапія ефективна при лікуванні різних захворювань

Багато чули про чудодійний вплив мануальної терапії на організм людини. Багато захворювань, навіть безпосередньо не пов'язані з болем в спині, найчастіше починаються з проблем в хребті.

Терапевтичний транс-потужна психотерапевтична техніка

Терапевтичний транс-одна з потужних психотерапевтичних технік. Заснована на використанні в терапії природної здатності людини перебувати в особливому стані внутрішньої концентрації і розслаблення одночасно.

Лімфодренажний масаж-родзинка масажних технік

Нормально функціонуюча лімфатична система очищає організм, відкачуючи міжклітинну рідину разом з кінцевими продуктами обміну по 2-4 літри на добу.

Плечолопатковий періартрит: принципи лікування

Плечолопатковий періартрит / періартроз-це медичний термін, який об'єднує цілу групу різних патологій опорно-рухового апарату і периферичної нервової системи

Когнітивна психотерапія

Когнітивна терапія ефективна при роботі з багатьма особистісними проблемами: тривожністю, страхами, панічними атаками, невпевненістю в собі, труднощами у встановленні відносин, кризами.
Чому варто звернутися до нашого кабінету?
Великий досвід роботи наших фахівців дозволяє надавати професійну допомогу клієнтам за рахунок авторських методик. Індивідуальний підхід до клієнта дозволяє підібрати оптимальний курс лікування для пацієнта.
Многолетний опыт
Багаторічний досвід
Надаємо кваліфіковану допомогу нашим клієнтам на високому рівні
Профессионализм
Професіоналізм
Високий професіоналізм у сфері психологічної допомоги та мануальної терапії
Авторские методики
Авторські методики
При лікуванні та консультаціях застосовуємо авторські методики, перевірені роками
Индивидуальный подход
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта допомагає досягти кращих результатів