Корисні статті та новини
Кабінет доктора Лисиченко - мануальна терапія та психотерапевтична допомога

Як зберегти сімейні відносини? Правила міцної сім'ї

Випадковостей в житті не буває. Деякі знайомства переростають в щось більше, ніж просто симпатія і спілкування. Закохані готові прожити разом все життя, разом долати всі тяготи і позбавлення, радіти кожному проведеному спільно дню і просто любити, самозабутньо і щиро.

Проте, в кожній парі бувають дні, коли помічаєш, що відносини з другою половиною зіпсувалися. Частенько виникають скандали на рівному місці через всякої нісенітниці. Якщо нічого не міняти, то з часом люблячі люди, які завжди один одного розуміли, раптом перетворяться в просто чужих, які проживають спільно. Саме в цей важкий для сім'ї час необхідно знайти правильне рішення, яке допоможе повернути мир і взаєморозуміння, збереже сімейний союз.

Как сохранить семейные отношения

Перейдемо до правил міцного сімейного життя. Контроль над емоціями, гнівом. Це одне з найголовніших правил в даній ситуації: навчитеся контролювати свої емоції. Адже причина численних сварок, найчастіше у прекрасної половини, криється в неконтрольованому пориві запальності. Частенько в розпалі скандалу ми не звертаємо уваги на сказане зопалу, але ж такі слова ранять, залишаючи неприємний осад, лягають на серце, призводять до необгрунтованих вчинків, закінчуються несподіваними наслідками.

Потрібно взяти себе в руки і спробувати заспокоїтися, відволіктися

У такий момент потрібно взяти себе в руки і спробувати заспокоїтися, відволіктися. Можете перевести тему розмови, щоб не погіршити ситуацію. А коли буря емоцій вляжеться, пошукайте компроміс, який задовольнить обох подружжя. Образа. Образ неможливо уникнути в будь-яких відносинах. Вони накопичуються і ведуть до емоційного вигорання, стресів, хвороб. Навчіться усвідомлено прощати. Зрозумійте, ваш супутник життя якщо і образив вас, то зробив це ненавмисно.

Проявляйте частіше турботу, увагу - це дозволить вам подолати будь-які образи

Проявляйте частіше турботу, увагу - це дозволить вам подолати будь-які образи, навіть дуже сильні. Якщо ви будете так робити постійно, то обов'язково ваш партнер відповість вам взаємністю. Йому теж захочеться бути більш уважним і турботливим. Обов'язково поговоріть про свої почуття, обговоріть разом проблему, робіть це спокійно і без зайвих емоцій. З людиною, яка дивиться на сім'ю позитивно, з'ясовувати стосунки не захочеться.

Критика партнера. Ми несвідомо критикуємо того, хто поруч з нами, причому різними способами - сміємося, іронізуємо, вказуючи на недоліки. А то і зовсім порівнюємо з кимось. А адже це дуже прикро. Варто навчитися знаходити в своєму обранцеві (обраниці) позитивні риси, робити частіше компліменти, хвалити.

Якщо на даному етапі ви відчуваєте що у вас виникають проблеми з організмом, стресові ситуації або ознаки неврозу, рекомендуємо звернутися в наш кабінет. В нашому кабінеті приймає досвідчений психолог Дніпро Лісіченко Зоя, яка допоможе вам впоратися з проблемами такого характеру.

Поставте себе на місце вашого партнера, погляньте на проблему його очима і не ображайтеся на критичні зауваження, відповідайте на них з упевненістю і без зайвих емоцій. Ваш спокій в будь - якій ситуації-це запорука успіху. В розлуці.

Можливо, деяке віддалення, життя окремо допоможе подивитися на взаємини з іншого боку, так би мовити, на свіжу голову. Коли партнери постійно тісно контактують, вони підсвідомо вишукують один в одному недоліки, починаються причіпки по дрібницях.

Тимчасове віддалення дозволить забути про образи, згадати все хороше. Можливо, вам просто необхідно влаштувати роздільний відпочинок. У вас з'явиться час на спілкування з друзями або нове хобі. Таким способом категорично не можна користуватися в тому випадку, коли відносини між парою себе зжили, тому що це призведе до остаточного розриву, зробить подружжя чужими.

Дотримуючись таких нехитрих правил, у пар з'явиться можливість врегулювати всі сімейні проблеми, надати новизну відносинам.

Якщо ви бажаєте записатися на прийом, зв'яжіться з нами по телефону.
Ми знаходимося за адресою:
м. Дніпро, вул. С. Стрільців, 91
Мануальний терапевт:
Лісиченко Олександр Валентинович
Телефон: +38 (050) 173-19-17
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Психолог, психотерапевт:
Лісиченко Зоя Олександрівна
Телефон: +38 (050) 183-54-14
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Дивитись все
Дивитись все
Дивитись все
Чому варто звернутися до нашого кабінету?
Великий досвід роботи наших фахівців дозволяє надавати професійну допомогу клієнтам за рахунок авторських методик. Індивідуальний підхід до клієнта дозволяє підібрати оптимальний курс лікування для пацієнта.
Многолетний опыт
Багаторічний досвід
Надаємо кваліфіковану допомогу нашим клієнтам на високому рівні
Профессионализм
Професіоналізм
Високий професіоналізм у сфері психологічної допомоги та мануальної терапії
Авторские методики
Авторські методики
При лікуванні та консультаціях застосовуємо авторські методики, перевірені роками
Индивидуальный подход
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта допомагає досягти кращих результатів