Корисні статті та новини
Кабінет доктора Лисиченко - мануальна терапія та психотерапевтична допомога

Терапевтичний транс-потужна психотерапевтична техніка

Терапевтичний транс-одна з потужних психотерапевтичних технік. Заснована на використанні в терапії природної здатності людини перебувати в особливому стані внутрішньої концентрації і розслаблення одночасно.

Терапевтический транс

Мозок людини може перебувати в різних фізіологічних станах, яким відповідає переважання різних частот ритмів мозку. Всім відомі основні стани: неспання, дрімота, сон, фази повільнохвильового і швидкохвильового сну.

Транс також відноситься до природних станів мозку. Це стан відпочинку, розслаблення, концентрації на внутрішньому, відключення від зовнішнього, другорядного, коли можна відновити сили і направити їх на вирішення значущих питань.

Транс-це змінений стан свідомості, в якому інтегрується отриманий досвід і відбувається навчання новому. Трансовий стан з давніх часів використовується для психотерапії.

Транс дозволяє активно діяти на психіку людини

При звичайному стані психіки придбані заборони затримують несвідому психічну роботу, тоді як транс дозволяє активно діяти всій психіці в цілому. У цьому сприятливому стані пацієнт приступає до нового синтезу, використовуючи в якості матеріалу слова терапевта.

Отже, терапевтичний транс повинен бути активним процесом завдяки постійному втручанню терапевта. Транс активно застосовується сучасними психологами. У нашому кабінеті, прийом веде психолог Дніпро Лісіченко Зоя, яка має багаторічний досвід роботи в сфері психологічної допомоги клієнтам і застосовує унікальні авторські методики.

У трансі гармонійно поєднуються свідомі і несвідомі елементи. Транс в цілому, особливо найбільш інтелектуальних, можливістю знову представляти свободу своєму несвідомому.

Читайте також: Когнитивна психотерапія

Транс - це особистий досвід, в якому пацієнти можуть використовувати свої власні,властиві тільки їм асоціації, щоб змінити себе зсередини. Завдяки трансу пацієнти вивільняють свою творчу активність для розширення кола своїх можливостей.

Гіпноз (від грец. Hypnos—сон) заснований на фізіологічних процесах і являє собою спектр станів від дрімоти до глибокого сну, під час якого застосовується лікувальний і оздоровчий вплив.

Різноманітність гіпнотичних технік (прийомів) давно вийшло за рамки уявлень про класичний гіпноз, розширивши можливості його застосування.

Якщо ви бажаєте записатися на прийом, зв'яжіться з нами по телефону.
Ми знаходимося за адресою:
м. Дніпро, вул. С. Стрільців, 91
Мануальний терапевт:
Лісиченко Олександр Валентинович
Телефон: +38 (050) 173-19-17
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Психолог, психотерапевт:
Лісиченко Зоя Олександрівна
Телефон: +38 (050) 183-54-14
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Дивитись все
Дивитись все
Дивитись все
Чому варто звернутися до нашого кабінету?
Великий досвід роботи наших фахівців дозволяє надавати професійну допомогу клієнтам за рахунок авторських методик. Індивідуальний підхід до клієнта дозволяє підібрати оптимальний курс лікування для пацієнта.
Многолетний опыт
Багаторічний досвід
Надаємо кваліфіковану допомогу нашим клієнтам на високому рівні
Профессионализм
Професіоналізм
Високий професіоналізм у сфері психологічної допомоги та мануальної терапії
Авторские методики
Авторські методики
При лікуванні та консультаціях застосовуємо авторські методики, перевірені роками
Индивидуальный подход
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта допомагає досягти кращих результатів