Корисні статті та новини
Кабінет доктора Лисиченко - мануальна терапія та психотерапевтична допомога

Краніосакральна остеопатія при головному болю

Одним з ефективних способів лікування головного болю є краніосакральна остеопатія, яка полягає у відновленні фізіологічного функціонування організму за допомогою вирівнювання крижової області, хребта і черепних кісток.

Вплив направлено саме на ці відділи, так як вони пов'язані між собою спинномозковою рідиною. Починаючи з черепа і закінчуючи хрестцем - в кожній з ділянок розподіляється ліквор. Омивання крижів, черепного відділу і хребта рідиною називається краніосакральним.

Краниосакральная остеопатия при головной боли

Якщо з якоїсь причини порушується робота однієї з ділянок, що залишилися два не можуть нормально функціонувати. Даний стан погано впливає на стан всього організму в цілому.

Краніосакральна остеопатія - це не просто масаж голови

Вплив направлено на досягнення набагато більш глибокого ефекту. Результатом процедур є не тільки релаксація, але і настройка правильної роботи хребетної, крижової і головний зони. Проводячи сеанс краніосакральної остеопатії, досвідчений фахівець може визначити ритм, в якому відбувається рух ліквору, і встановити, де знаходиться блок або затиск, що перешкоджає фізіологічній роботі організму.

Позитивний ефект може бути досягнутий вже після четвертого сеансу краніосакральної остеопатії. При цьому усуваються не тільки больові відчуття, але і причини, які їх викликали. Значною перевагою методу є відсутність необхідності в медикаментозних препаратах.

Показання для краніосакральної остеопатії:

  • хронічна втома організму
  • знижений або підвищений тиск
  • головний біль
  • викривлення хребетного стовпа, в тому числі сколіоз
  • проблеми зі сном
  • розлади шлунково-кишкового тракту
  • болі в спині, в тому числі в області шиї.

Сеанс остеопатії проводиться м'яко і безболісно. На перший погляд, нічого особливого не відбувається. Але навіть перебуваючи в нерухомому стані, лікар-остеопат робить дуже важливу роботу - прослуховує краніосакральний ритм. Залежно від отриманої інформації фахівець приймає рішення, на які ділянки і з якою інтенсивністю потрібно вплинути.

Під час процедури хворий може відчувати тепло, легкий тиск і розслаблення. Защемлення і спазми усуваються - і біль йде. Тривалість процедури становить приблизно 40-60 хвилин.

Рекомендується пройти не менше десяти сеансів, щоб досягти стійкого позитивного ефекту від краніосакральної остеопатії. Сеанси зазвичай призначаються 1 раз в тиждень.

Ви можете записатися на прийом мануального терапевта будь-яким зручним способом, по телефону або залишити повідомлення на нашому сайті і ми проконсультуємо вас з усіх питань і домовимося про перший прийом.

Якщо ви бажаєте записатися на прийом, зв'яжіться з нами по телефону.
Ми знаходимося за адресою:
м. Дніпро, вул. С. Стрільців, 91
Мануальний терапевт:
Лісиченко Олександр Валентинович
Телефон: +38 (050) 173-19-17
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Психолог, психотерапевт:
Лісиченко Зоя Олександрівна
Телефон: +38 (050) 183-54-14
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Дивитись все
Дивитись все
Дивитись все
Чому варто звернутися до нашого кабінету?
Великий досвід роботи наших фахівців дозволяє надавати професійну допомогу клієнтам за рахунок авторських методик. Індивідуальний підхід до клієнта дозволяє підібрати оптимальний курс лікування для пацієнта.
Многолетний опыт
Багаторічний досвід
Надаємо кваліфіковану допомогу нашим клієнтам на високому рівні
Профессионализм
Професіоналізм
Високий професіоналізм у сфері психологічної допомоги та мануальної терапії
Авторские методики
Авторські методики
При лікуванні та консультаціях застосовуємо авторські методики, перевірені роками
Индивидуальный подход
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта допомагає досягти кращих результатів