Корисні статті та новини
Кабінет доктора Лисиченко - мануальна терапія та психотерапевтична допомога

Чому мануальна терапія ефективна при лікуванні різних захворювань

Багато чули про чудодійний вплив мануальної терапії на організм людини. І дійсно, стільки показань до лікування не має жоден інший метод. Справа в тому, що багато захворювань, навіть безпосередньо не пов'язані з болем в спині, найчастіше починаються з проблем в хребті.

Эффективность мануальной терапии

У даній статті ми розберемося, чому на сьогоднішній день, ефективність мануальної терапії така висока при лікуванні різних захворювань опорно-рухового апарату і в чому основні переваги даної методики.

Основні характеристики застосування мануальної терапії

Мануальний терапевт, як правило, є кваліфікованим фахівцем, добре розбирається в особливостях фізіології людини. Він розуміє, як працює тіло людини, і вміє коригувати всі процеси в потрібному напрямку.

Перед тим як почати лікування, мануальний терапевт обов'язково призначає комплексне обстеження, найчастіше із застосуванням КТ або МРТ. Це дає можливість отримати достовірну інформацію про стан пацієнта і розробити для нього найбільш ефективний курс лікування.

Безболісне м'яке ручне вплив створює на сеансах сприятливий психологічний клімат, що безпосередньо сприяє швидкому одужанню. Коли людина боїться болю, він може затискати, і це ускладнює лікування. Мануальний терапевт, перш за все, створює приємну атмосферу, виконує релаксуючі маніпуляції, досягаючи максимального розслаблення пацієнта.

Читайте також: Лімфодренажний масаж-родзинка масажних технік

Сеанси мануальної терапії проводять не щодня. Це дає можливість органам і тканинам пацієнта прийняти анатомічно правильне положення, звикнути до більш здоровим обмінним процесам. До того ж такий графік зручний клієнтам: викроїти час один-два рази на тиждень для зайнятої людини завжди простіше.

Мягкотканна мануальна терапія включає в себе значне число різних технік і методик. Цей арсенал способів впливу дозволяє виробити індивідуальний комплекс, показаний конкретному пацієнту.

Мануальну терапію допустимо і навіть бажано проводити в ході комплексного лікування багатьох захворювань. Найбільш ефективно поєднуються з нею масаж, голкорефлексотерапія, остеопатія, фізіотерапевтичне лікування, лікувальна фізкультура.

Таким чином, сама суть мануальної терапії спрямована на ефективне і максимально повне зцілення пацієнта. Головне, дотримуватися рекомендацій мануального терапевта.

Якщо ви бажаєте записатися на прийом, зв'яжіться з нами по телефону.
Ми знаходимося за адресою:
м. Дніпро, вул. С. Стрільців, 91
Мануальний терапевт:
Лісиченко Олександр Валентинович
Телефон: +38 (050) 173-19-17
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Психолог, психотерапевт:
Лісиченко Зоя Олександрівна
Телефон: +38 (050) 183-54-14
Напишіть своє повідомлення у Viber
Написати у Viber
Дивитись все
Дивитись все
Дивитись все
Чому варто звернутися до нашого кабінету?
Великий досвід роботи наших фахівців дозволяє надавати професійну допомогу клієнтам за рахунок авторських методик. Індивідуальний підхід до клієнта дозволяє підібрати оптимальний курс лікування для пацієнта.
Многолетний опыт
Багаторічний досвід
Надаємо кваліфіковану допомогу нашим клієнтам на високому рівні
Профессионализм
Професіоналізм
Високий професіоналізм у сфері психологічної допомоги та мануальної терапії
Авторские методики
Авторські методики
При лікуванні та консультаціях застосовуємо авторські методики, перевірені роками
Индивидуальный подход
Індивідуальний підхід
Індивідуальний підхід до клієнта допомагає досягти кращих результатів